17 jul

Native Herb Garden Workshop

17 jul 2021
00:00

Native Herb Garden Workshop

~Cooling & Calming in Fire season~


17 Juli 2021/ 09:30-16:30
Inclusief veganistische lunch

“Tegen alles is wel een kruid gewassen”
De gevleugelde woorden van onze voorouders. Zij zochten én vonden vaak hun oplossing in de natuur. 

Tijdens de Native Herb Garden Workshop laten wij jou op een speelse manier kennis maken met de magie van kruiden. De overvloed aan wijsheid en informatie die in de natuur verscholen zit weer leren zien,voelen en ruiken. In de prachtige kruidentuin van Moon’s Farm. 

In de zomer, het seizoen van vuur, laten wij jou kennismaken met 4 verkoelende en verzachtende kruiden. En gaan hier op verschillende lagen mee werken. We kiezen bewust voor een selectie kruiden, zodat je aan het einde van de dag de werking en toepassing van deze kruiden nooit meer zult vergeten. 

Een zintuiglijke ontdekkingstocht naar de (medicinale) kracht en toepassing van Sint Janskruid, Kaasjeskruid, Kamille en Munt

Onze missie is om jou, naast de uiterlijke eigenschappen, juist te laten ervaren hoe het is om je te verbinden met de ziel van de plant.

De workshop wordt gefaciliteerd door Emanuelle Vos, van High Radiance en Esther van Wijnen, Spacekeeper van Moon’s farm. Esther werkt vanuit het sjamanisme en heeft drie jaar kruidengeneeskunde gestudeerd. Zij is spacekeeper van Moon’s farm waar zij samen met haar man onder andere een medicinale kruidentuin hebben. Emanuelle heeft High Radiance opgericht met het doel om mensen op een pure manier met de natuur te verbinden. Ze is al sinds haar 18e gegrepen door de natuurwijsheden en ayurveda. Ze zit in het 4e jaar van haar opleiding kruidengeneeskunde, daarnaast is ze Ambassador van Pukka thee. Organiseert ze van alles rondom duurzaamheid en de verbinding met moeder aarde. En weet ze de meest unieke gerechten te creëren, uiteraard volledig geïnspireerd door de natuur. 

“ If we are one with people and nature, our actions become pure. We will treat the earth like our home and mother, care for the soil like our roots, feed our bodies and hearts well to act out of love towards others.” (Emanuelle Vos)

Wat gaan we doen?


-Geleide meditatie innerlijk vuur, voel je die? hoe is jouw vuur energie?
-Zintuiglijk verbinden met de planten
-Kruidenwandeling
-Theeceremonie
-Pranayamas
-Praktijk en theorie ervaring met de planten
-(Medicinale) toepassing planten
-Scrub maken
-Smudge stick maken

Vragen

We kijken er naar uit je te zien op Moon’s Farm.
Voor vragen kun je contact met ons opnemen via onderstaande button.

Contact
Native Herb Garden Workshop
Datum
17 jul. 2021
Start tijd
00:00
Locatie
Moon's Farm
Prijs
€165 incl. veganistische lunch