Retraites

Retraites
To retreat betekent letterlijk: Terugtrekken. Dat is dan ook wat je met een retraite doet. Je trekt je even terug uit je ‘’normale’’ leven om aandacht te geven aan je persoonlijke/spirituele ontwikkeling. 

Moon’s Farm is de plek voor een retraite. de farm is gelegen op 2,3 hectare grond tussen de bollenvelden in de bollenstreek dichtbij zee, duin en bos. Het is een oase van rust, prachtige natuur met in het hart een medicinale kruidentuin. Overal zijn plekjes en hoekjes waar je je terug kunt trekken.

We hebben ons guesthouse waar we momenteel 12 slaapplaatsen hebben. Dit zijn bedsteden met een 140 cm matras. Lekker veel ruimte en door een gordijntje heb je ook privacy. 

Binnenkort hebben we ook een yurt. Hierdoor hebben we nog meer slaapplekken. 

Bij Moon’s Farm hebben we verschillende retreats. Van een eendaagse stilte retreat tot meerdaagse retraites. 

Vragen retraites

Waar slaap je bij meerdaagse retraites?
Overnachten tijdens meerdaagse retraites of workshops gebeurd in de Guesthouse. Hier heb je per persoon een eigen bedstee met een 140cm matras + gordijntje voor privacy.

Hoe zit het met eten?
Alle meerdaagse events en retraites zijn inclusief maaltijden. Als dit niet zo is dan wordt het vermeld. Onze cateraar verzorgt ontbijt, lunch, diner en lekkere tussendoortjes. 99% vegan met af en toe een eitje van onze eigen kippen.

Heb je andere vragen over retraites? stuur dan een mailtje met je vraag naar hello@moonsfarm.nl

 

 

Retraites bij Moon’s Farm

 

Stilte retreat 1 dag
Dit is een bijzondere dag voor jezelf, met meditatie en inspiratie in combinatie met puur & zuiver eten.

Het inspirerende duo Tijn Touber en Binkie begeleiden deze dag liefdevol met hun krachtige energie en sluiten af met een akoestisch meditatieconcert. De hartverwarmende muzikale klanken van Tijn en Binkie complementeren de stilte heel goed en muziek raakt soms iets waar woorden niet kunnen komen.

Creative Soul Retreat 4 – daagse retreat
Even heerlijk weg en samen komen met een mooie groep mensen. Verbinden met gelijkgestemden maar ook de tijd hebben voor jezelf. Deze vier dagen gaan we vanuit creativiteit de verdieping in. Creativiteit is een prachtige vorm om de stilte in te gaan en uitdrukking te geven van wat er van binnen speelt. Maar ook een manier om plezier te hebben en je weer lekker kind te mogen voelen. Ontdekken, vies worden, vormen los laten en niet vanuit de perfectie willen zijn maar vanuit je hart. We zullen veel met materialen uit de natuur werken of ons laten inspireren door de natuur. En elke dag met een thema werken.

Alle events