Esther & Rob

Moon’s Farm is intuïtief ontstaan. In 2018 kwam het op ons pad en in februari 2019 zijn we officieel dit mooie avontuur begonnen. Wij geloven dat alles een reden heeft en zijn dan ook vol vertrouwen het avontuur aangegaan. 

Het begon met twee jaar lang verbouwen. Met zoveel mogelijk tweedehands materialen en zo energiezuinig. We hebben zonnepanelen en warmtepompen geïnstalleerd en proberen zo goed mogelijk met Moeder aarde om te gaan. We hebben bomen en kruiden geplant en hebben de biodiversiteit weer terug zien komen. We creëren onze eigen Hemel op Aarde. We voelen dat we echt Space Keepers van deze plek zijn en deze magische plek mogen delen met anderen. Zodat we met elkaar mogen verbinden en een betere wereld creëren.

Over Esther
Naast “space keeper” van Moon’s farm geef ik ook mijn eigen trainingen. Alleen en soms met anderen.
In 2010 heb ik mijn leven goed omgegooid. Ik heb bewust voor het sjamanistisch pad gekozen. Als kind nam mijn broer mij altijd mee in de natuur en heeft deze liefde aan mij doorgegeven. De stilte, de schoonheid van de planten en de dieren, de wind door de bomen, maar ook de vrieskou en de regen. Wij waren altijd buiten.

Ik heb een rumoerig leven gehad wat ik nu als een groot geschenk zie. Door deze ervaringen kan ik goed invoelen in de problematiek van een ander. Ik ben praktisch, geaard en liefdevol direct. Ik probeer vanuit een open hart te werken. Mijn gidsen zijn altijd aanwezig. Door hen word ik geleid en kan ik het werk doen wat voelt als mijn zielen pad.

Om dit werk goed en veilig te kunnen doen ben ik al wat jaren bezig en heb ik de nodige opleidingen gevolgd. Zoals twee jaar de opleiding voor Energetisch Healer, De 1-jarige opleiding Siberisch Sjamanistisch Healer, de 1- jarige opleiding Modern Peruaans Sjamanisme (leraar Frank Bruining), De 2 jarige opleiding Sjamanistisch Practitioner (volgens de Methode van Sandra Ingerman, leraar Roel Crabbe van Anam Cara, de Sundoor opleiding Breathwork Practitioner, (rebirthing) door Peggy Dylan, drie jaar de opleiding Kruiden Geneeskunde en de jaartraining sjamanistisch systeemwerk.

Maar bovenal leer ik het meeste van de mensen met wie ik mag werken. De verhalen die we met elkaar delen en waar ik even onderdeel van mag zijn.

Over Rob
Rob is de Basis op onze prachtige plek. Hij zorgt ervoor dat het vuur brand, de ruimtes warm zijn, de paden gemaaid en alles klaar staat om allemaal ons werk hier te kunnen doen. Zijn jarenlange ervaring als horecaondernemer zorgt ervoor dat alles klopt en goed voelt. Ook Rob heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt op persoonlijk vlak en verdiept in het sjamanisme.

Rob en Esther geven samen verschillende workshops.