Vrijwilligerswerk

Ben je op zoek naar een mooie plek om in de tuin de werken? Wij zijn bij Moon’s Farm heel blij met al onze vrijwilligers. We hebben een groot stuk land waar altijd wel iets moet gebeuren. Van zaaien tot oogsten, van kruiden drogen tot thee mixen maken en van snoeien tot grasmaaien.

Wij werken graag met een vaste groep mensen zodat we een band met elkaar op kunnen bouwen. Daarnaast kunnen we je dan ook het meeste leren over de kruiden, het oogsten en het onderhouden van de tuin.

Iedere donderdag organiseren wij een tuindag. We gaan dan met onze vrijwilligers de tuin in om verschillende klussen te doen. Iedere week doen we iets anders en we lunchen gezellig met elkaar. Je kunt je hiervoor aanmelden via de mail – Druk op de button hieronder.

Een aantal keer per jaar organiseren wij ook een vrijwilligers weekend. Je kunt dan blijven slapen op de farm. Houd hiervoor onze website en socials in de gaten

Ben je op zoek naar een regelmatige vrijwilligers klus? Of heb je gewoon zin om lekker je hoofd leeg te maken met tuinieren maar heb je geen tuin? Stuur dan ook even een mailtje naar ons! Wij zijn met iedereen heel blij. 

Aanmelden