ADEMCIRKELS


Wat is een ademcirkel?
Het eerste wat je doet als je op aarde komt is ademen. Toch zijn we ons vaak niet bewust van onze eigen ademritme en de kracht hiervan. Met inademen haal je levensenergie binnen en met uitademen mag je loslaten. Hoe mooi is het dat je deze tool altijd bij je hebt? Bij een ademcirkel zul je de kracht van ademen ontdekken en ook ervaren hoe het is om dit bewust en in een groep te doen. Er zijn verschillende technieken die allemaal weer verschillende uitwerkingen hebben op je lichaam en geest. Het zijn krachtige technieken die te gebruiken zijn in verschillende situatie zoals bij stress, verdriet, trauma release, boosheid maar ook om plezier in het leven te ervaren. Je volledig bewust te zijn van je lijf. 

Ademcirkel_mensen_Cirkel

Vragen ademcirkels

Waarom wordt aangeraden om op een lege maag deel te nemen aan een ademcirkel?
Dit ter voorkoming van misselijkheid tijdens het ademen. 

Wanneer mag ik niet deelnemen aan een ademcirkel?
Tijdens zwangerschap, hartklachten, zeer hoge bloeddruk, ernstige psychische klachten en epilepsie. Heb je hier vragen over? Check het altijd even met ons – hello@moonsfarm.nl 

Waarom wordt er aangeraden om geen koffie te drinken voor een ademcirkel?
Als je de ultieme kracht van een ademsessie wilt ervaren is het af te raden om stimulerende middelen zoals koffie, drugs of alcohol te gebruiken. Ook voor de veiligheid is dit van belang. 

Kan ik na een ademcirkel nog veilig deelnemen aan het verkeer? Jazeker. Wij checken altijd na de sessie of iedereen weer goed geaard is om terug te rijden. Anders kun je altijd even de tijd nemen voordat je in de auto stapt. 

Ademcirkels bij Moon's Farm

Wil jij graag de kracht van ademen ervaren? De volgende events zijn volledig gericht op ademen. Daarnaast wordt er bij vrijwel al onze events gebruik gemaakt van ademhalingsoefeningen om goed in je lijf te komen.

Ademcirkel – Verbonden ademen
Verbonden ademhaling brengt meer ruimte in je lichaam. Je kunt je systeem ‘vrij ademen’ van oude bagage die je niet meer nodig hebt. Je verwerkt oude pijn, spanning en stress, waardoor de ballast die je meedraagt vermindert en/of oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht!

Om de 2 weken hebben wij een ademcirkel

Verbonden ademen, BRTT en Sound Bath
We combineren twee krachtige technieken om op verschillende lagen trauma en stress los te mogen laten. Tussentijds zal er een soundhealing bath zijn waardoor je in de ontspanning nog meer integratie krijgt. In de stilte gebeuren de mooiste dingen.

Body Remembers Trauma Therapy is een methode die dmv een aantal eenvoudige oefeningen het lichaam helpt patronen van diepliggende (chronische) spierspanning veroorzaakt door stress en trauma, uit het lichaam te ontladen. Het ontladen van spanning en verkramping zorgt voor ontspanning in spier en bindweefsel en kalmeert op deze wijze het zenuwstelsel. Hierdoor keert het lichaam terug naar een staat van rust en balans

Klik voor alle events, meer informatie en tickets op de button

Alle events