Moons Farm

Moon's Farm

 

Welkom bij Moon’s Farm. Een magische plek waar je kunt baden in het groen, omringd door kruiden, wilde bloemen, bomen en vogels. Een prachtige oase gelegen tussen de bloemenvelden, dicht bij de bossen, duinen en zee van Noordwijk.

Deze ontspannen omgeving nodigt je uit om op onderzoek te gaan naar de verbinding met jezelf, een ander en de natuur. Op de 2,5 hectare van Moon’s Farm staat kruidengeneeskunde en zelfontwikkeling centraal.

Relax, Enjoy, Explore & Reconnect.

Onze locatie is helaas niet te huur. 

Moon’s farm is ons leven. We nodigen je uit bij ons thuis. We leven hier met onze twee dochters (Noa & Fee), de moeder van Rob (Clara) onze twee honden (Moony en Sunny) en kat (Rebel), onze vrienden de varkens Fred en Barney en de 8 kippen.

We vinden het fijn als mensen zich dan ook echt thuis voelen. We voelen dat onze plek bestemd is voor verbinding, plezier, heling, diepere lagen in jezelf mogen ontdekken en dat iedereen een stapje verder in zijn/haar proces de deur weer uitgaat. 

We hebben diep respect voor de natuur. We voelen het als onze taak om goed voor moeder aarde en onze magische plek te zorgen en werken er dan ook hard aan om het energieveld zuiver te houden. We nodigen je uit om je te verbinden met de Spirits van onze plek. Samen bouwen we aan het energieveld en zijn we verantwoordelijk voor een Safe Space.

Event Agenda

Moon’s Farm is een plek van bewustzijn, verbinding, verrijking, zelfontplooiing, groei en plezier. Houd onze agenda goed in de gaten en wees welkom om deel te nemen aan het diverse aanbod van activiteiten.

Bekijk agenda