Esther & Rob

Moon’s Farm is ontstaan vanuit de gedachte om een ontspannen plek te creëren waar je even uit het ‘alledaagse’ leven stapt. Wij vinden het belangrijk om een veilige plek te bieden waar mensen kunnen groeien en ontwikkelen. Waar we met zijn allen kunnen ‘zijn’. Waar ruimte is voor verdieping, maar ook voor plezier en nieuwe vriendschappen.

Over Esther
Naast “space keeper” van Moon’s farm geef ik ook mijn eigen trainingen en individuele sessies.
Ik werk vanuit een open hart! Naar anderen en naar mijzelf toe. Acht jaar geleden heb ik mijn leven goed omgegooid. Ik heb bewust voor het pad van Healer gekozen. Eindelijk gehoor gegeven aan wat ik als kind al voelde. Ik heb een rumoerig leven gehad wat ik nu als een groot geschenk zie. Door deze ervaringen kan ik goed invoelen in de problematiek van een ander. Ik ben praktisch, geaard en liefdevol direct.

Wat houdt mijn werk in?
Vaak lukt het niet om echt bij onze problemen te komen. De oplossingen daarvoor liggen niet in ons denken maar op een dieper niveau, in ons onderbewustzijn of ook wel onze ziel. Door oefeningen en de visie vanuit het oude sjamanisme te vertalen naar nu, kun je vaak een ingang vinden tot dat gedeelte. Het kan gaan om zielsverlies na een ernstig ongeluk of ander trauma in je leven, je bent dan een stukje van jezelf kwijtgeraakt. Of de energie van anderen die je bij je draagt. Maar ook patronen in de familielijn die verbroken mogen worden. Het is een krachtige manier van helen, die vaak maar een paar sessies nodig heeft. Tijdens het proces werk je zelf mee om dingen in gang te zetten. Het is aan jou om je open te stellen voor verandering en te kiezen voor een nieuw pad. Ik hoop dat ik je daarbij mag helpen. Ik werk vanuit waar we heen willen en niet vanuit het trauma herbeleven. Vanuit jouw eigen licht en kracht! Daarnaast kan dit proces ondersteund worden door de kruidengeneeskunde als daar behoefte aan is.

Je kunt bij mij terecht voor 1 op 1 sessies, maar ik werk ook in groepen en met verschillende trainers samen. Voor de activiteiten kun je de agenda Checken.

Om dit werk goed en veilig te kunnen doen ben ik al wat jaren bezig en heb ik de nodige opleidingen gevolgd. Zoals twee jaar de opleiding voor Energetisch Heler, De 1 jarige opleiding Siberisch Sjamanistisch Healer, de 1 jarige opleiding Modern Peruaans Sjamanisme (leraar Frank Bruining), De 2 jarige opleiding Sjamanistisch Practitioner (volgends de Methode van Sandra Ingerman, leraar Roel Crabbe van Anam Cara, de Sundoor opleiding Breathwork Practitioner, (rebirthting) door Peggy Dylan en zit in nu in het vierde jaar van de 4 jarige opleiding Kruiden Geneeskunde. Ook werk ik met de Bachbloesems. Spiritualiteit en Sjamanisme is niet iets wat ik alleen toe pas tijdens een behandeling. Het is een manier van leven, bewust omgaan met de natuur en wat Moeder Aarde ons geeft. Liefdevol naar alles en iedereen die leeft.

Een zonnige groet, Esther