All is Within Experience

3-daags retraite

vrijdag 30 oktober tm zondag 1 november

Ontdek en ervaar in deze driedaagse retraite dat alles wat je nodig hebt om een fijn en waardevol leven te leiden al in jou verborgen zit.

“All is Within” is het uitgangspunt van deze innerlijke reis waar Simone en haar team je met veel enthousiasme en passie in meenemen.
Na deze retraite ben je weer opgeladen met frisse energie voor een nieuwe transitie in jouw eigen proces, heb je nieuwe inzichten gekregen over bepaalde thema’s in je leven die aandacht vragen en heb je de kracht ervaren van het samen reizen met een gelijkgestemde groep.
Laat je verrassen door diverse inspirerende workshops en ceremonies waarin verbinding, ontspanning en spelen centraal staan. Geniet van heerlijke veganistisch en biologische maaltijden bereidt met zorg door onze privé chef en kom helemaal tot jezelf op de magische groene plek bij Moon’s Farm in Noordwijk.
Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website www.retraites-nederland.nl voor meer informatie over de retraite of kijk op www.alliswithin.nl voor meer informatie over Simone Wiewel. Bij interesse neemt Simone graag persoonlijk contact met je op om samen te voelen of dit de juiste plek is voor jou.
Aanmelden / Contact