The Farm

Moon’s Farm is gelegen in een oase van groen net buiten Noordwijk. Op de 2,5 hectare vind je onze medicinale kruidentuin en 3 gebouwen die gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

The Medicinal Garden

De kruidentuin is het kloppende hart van Moon’s Farm. De plek waar kruidengeneeskunde, creatie, educatie en verbinding samenkomt. Geïnspireerd vanuit het sjamanisme zijn de geneeskrachtige kruiden aangeplant op basis van het medicijnwiel. Al vele duizenden jaren maken sjamanen en andere natuurvolkeren gebruik van het medicijnwiel. De windrichtingen zijn essentieel voor het medicijnwiel, omdat ze de balans tussen de vier elementen weergeven. Het oosten (water), het zuiden (vuur), het westen (aarde) en het noorden (lucht).

 

The Barn

Dit is een omgebouwde kas van 250 m2. De grote woonkeuken, de zithoek met open haard en vloerverwarming stralen huiselijke warmte uit.
The Barn is licht, ruimtelijk, kleurrijk en heeft het gevoel van binnen is buiten. Hier worden trainingen gegeven voor grotere groepen. Maar ook meditaties, lezingen, de kruidenworkshops en nog veel meer. 

The Guesthouse

Dit is een omgebouwde kas van 350 m2. Deze sfeervolle locatie heeft een professionele keuken, intieme eetkamer, vloerverwarming en een woonkamer met open haard.
In het hart van The Guesthouse is een zaal van 100 m2 waar diverse opstellingen kunnen worden gemaakt voor bijvoorbeeld yoga, workshops en retraites.

Er zijn ruime bedsteden en 3 badkamers. De gasten ervaren de bedstede van 140 breed als een fijne plek om even tot jezelf te komen. Door de met leem beklede muren heeft de guesthouse een aangename sfeer en een hele prettige akoestiek. Je voelt dat je hier in jezelf mag keren.

The GreenHouse

Deze lichte plantenkas van 1000 m2 is de overdekte binnentuin die wordt gebruikt als relaxruimte. Er is een zithoek met een heerlijk hemelbed en een kachel om bij te zitten.
Het is ook hier heerlijk chillen wanneer de zon schijnt en de buitentemperatuur laag is. In The Greenhouse vind je ook een van onze moestuinen vol biologische groenten. Deze groenten worden gebruikt voor de gezonde maaltijden die we onze gasten aanbieden.

Outside
Naast de kruidentuin bestaat de tuin uit verschillende intieme plekjes waar jij je kan terugtrekken met de groep. Ook hebben we  een prachtige ceremoniële vuurplek. Het werken met Grootvader vuur is een van onze passies. Ook is hier ruimte voor prachtige kampvuur gesprekken.

Kijk voor alle events op onze agenda

Agenda