Areas

Het is mogelijk om onze areas te huren voor jouw event of training.

Alle areas zijn ruim opgezet. Hierdoor kunnen we actief inspelen op de covid-19 maatregelen, voldoende afstand garanderen en er is de mogelijkheid om uit te wijken naar verschillende plekken in de tuin. Daarnaast kunnen de daken van alle ruimtes open, zodat indien gewenst, frisse lucht aangevoerd kan blijven worden.

The Barn

 Dit is een omgebouwde kas van 250 m2. De grote woonkeuken, de zithoek met open haard en de vele planten stralen huiselijke warmte uit.
The Barn is licht, ruimtelijk, kleurrijk en heeft het gevoel van binnen is buiten! De ruimte is geschikt voor seminars, groepstraining, presentaties, educatie kruidengeneeskunde en allerlei bijeenkomsten.

Neem contact met ons op voor informatie en beschikbaarheid.

Contact opnemen

The Guesthouse

Dit is een omgebouwde kas van 350 m2. Deze sfeervolle locatie heeft een professionele keuken, intieme eetkamer, vloerverwarming en een woonkamer met open haard.
In het hart van The Guesthouse is een zaal van 100 m2 waar diverse opstellingen kunnen worden gemaakt voor bijvoorbeeld yoga, workshops en retraites.

Overnachten
Op de eerste verdieping zijn 12 ruime bedstedes en 2 badkamers. De gasten ervaren de bedstede als een intiem terugtrek plekje met veel ruimte voor 1 persoon. Door de met leem beklede muren heeft het huis een aangename sfeer en bovenal een hele prettige akoestiek.

Neem contact met ons op voor informatie en beschikbaarheid.

Contact opnemen

The Green House

Deze lichte plantenkas van 1000 m2 is de overdekte binnentuin die wordt gebruikt als relaxruimte, voor yoga en bijeenkomsten.
Het is ook hier heerlijk chillen wanneer de zon schijnt en de buitentemperatuur laag is. In The Green House vind je tevens een van onze moestuinen vol biologische groenten. Deze groenten worden gebruikt voor de gezonde maaltijden die we onze gasten aanbieden.

Outside
Naast de kruidentuin bestaat de tuin uit verschillende intieme plekjes waar jij je kan terugtrekken met de groep.
Gedurende de activiteiten is het mogelijk af te wisselen tussen binnen- en buiten zodat de verbinding met de natuur gewaarborgd blijft.

Neem contact met ons op voor informatie en beschikbaarheid.

Neem contact op