Moon's Farm & Friends

We werken samen met een groep prachtige mensen. Gezamenlijk faciliteren we een mooi jaarprogramma dat heel divers is. Met al onze friends hebben we een hechte band. Ook zijn zij integer en geven zij hun programma van uit enorme kennis en verbinding. We zijn dankbaar dat wij met hen onze plek mogen delen zodat we vanuit een community krachtig werk kunnen neerzetten.

Moon's Farm & Friends

Juno Burger
De afgelopen 25 jaar heb ik geïnvesteerd in het omarmen van het leven zelf. Ik gebruik bewust de tijd met mijzelf, de mensen die ik ontmoet en de plaatsen waar ik kom om uit te vinden waar ik kan verruimen, nog meer compassie kan zijn.

Deze beschikbaarheid is wat ik jou bied. Een energetische ruimte waarin spanning zich kan ontladen zodat energie in jou, je huis of je bedrijf vrijer kan stromen. Met deze ‘bandbreedte’ kan ik een enorme diversiteit aan energieën van mensen, ruimtes en situaties voelen en laten zijn. In de afgelopen jaren heb ik duizenden huizen en mensen energetisch gereinigd en daarmee is een schat aan ervaring gegroeid. Die helpt niet alleen om wat vast zit in beweging te zetten of wat chaotisch is weer rustig te maken. Door de vele vlieguren ben ik in staat om je uit te leggen hoe je dit zelf kunt doen en daarmee heb je een tool in handen om magisch en moeiteloos te leven.

Let it Be!

EVENTS: Persoonlijke clearing (1 dag) – Space Clearing workshop (2 dagen)

Tijn Touber & Binkie Touber
Tijn Touber is schrijver, muzikant, inspirator. Hij is oprichter van de succesvolle band Lois Lane. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en geeft trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Tijn schreef zeven boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werken zijn Spoedcursus Verlichting en Time Bender. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met meer dan duizend huiskamers, Schoolverlichting en Kidsverlichting. Samen met zijn partner Binkie organiseert hij Time Bender Events, Game of Life Concerten, Sound Healings, Stilte Retraites en Meditatie Cursussen.

Binkie Touber is muzikant en yoga leraar. Ze combineert live muziek met yoga en stilte in events en retraites. Haar muziek is geïnspireerd door het sjamanisme en sound healing. Een levens veranderende gebeurtenis gaf haar een groot cadeau: leven vanuit je hart. Het deed haar besluiten haar baan bij een corporate bedrijf op te zeggen, en een lange reis door Zuid Amerika te maken en draag moeder te zijn van haar prachtige zoon Boris. Samen met haar partner Tijn en hun vriendje Chico woont ze in Amsterdam.

EVENTS: Stilte dag

Nina Badoux
Mijn naam is Nina Badoux en ik werk nu zo’n kleine 20 jaar met psilocybine. Het is mijn levensdoel anderen bij te staan los te laten. 

Dit mag ik doen door te werken met nature medicine en als death doula. De dood is een groot leraar en lieve vriend. Na uitgebreide zelfstudie en doorgaande lessen van native healers uit Zuid, Centraal en Noord-Amerika, kom ik nu een veilige ruimte faciliteren bij Moon’s farm waar jij in volle overgave kan loslaten en verbinden.  

Ik heb tussen de 150 – 200 groepen begeleid en doe op aanvraag 1:1 sessies. 

De sessies die ik geef zijn van ceremoniële aard en gaan gepaard met live muziek. 

Jouw veiligheid, op emotioneel, fysiek en mentaal vlak, zijn mijn hoogste prioriteit. Daarom heb ik vooraf aan mijn sessies altijd een intake procedure.

EVENTS: Sacred Psilocybin Ceremony

Lo Hermsen & Malou Tan
Wij zijn Lo Hermsen en Malou Tan en wij zijn vaste gasten bij Moon’s Farm. Met veel plezier faciliteren wij meerdaagse programma’s in het prachtige Guesthouse. Lo werkt in het systemische veld, met adem- en lichaamswerk. Ze nodigt je uit om thuis te komen, ook daar waar jij jezelf vergeten bent. Malou brengt de lichtcoderingen uit de hogere dimensies naar aarde met haar werk als gidsenvertaler en spiritchanneler. Zij nodigt je uit om te herinneren wie je ten diepste bent.

Onder de naam Codes of the heart faciliteren wij een veld waar transmutatie zich kan ontvouwen. We werken in het moment, met dat wat er nu is, met het licht en de schaduw, de intelligentie van lichaam, adem en spirit, tot in jouw persoonlijke ervaring. In onze programma’s zullen we je telkens weer uitnodigen om je eigen waarheid te belichamen, zodat je de stappen kan zetten die horen bij jouw levenspad. Dit vraagt niet zo zeer een inspanning, maar eerder een bereidheid, om te herinneren en te vertrouwen.

EVENTS: Procesweekend: Come as you are

Bart Biermans
Bart Biermans heeft farmacie en geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Nadat Bart Biermans succesvol zijn geneeskunde studie heeft afgerond is hij terecht gekomen in de cosmetische geneeskunde.

De afgelopen 10 jaar heeft Bart zich verdiept in een meer holistische kijk op de gezondheid, hij  heeft een vijfjarige opleiding gevolgd tot holistisch therapeut en heeft de Wim Hof Method Academy afgerond in 2015.

Inmiddels heeft Bart zich volledig toegelegd op het geven van workshops in de Below Zero Methode. Hij heeft sindsdien duizenden mensen begeleid met ademhalingsoefeningen en ijsbaden in diverse (internationale) workshops en retreats. Met zijn achtergrond als arts en therapeut zal hij de methode zowel op een wetenschappelijk/fysiologische als een holistische wijze benaderen. 

EVENTS: Below Zero – Ijsbad workshop