VOLLE MAAN CEREMONIE

Dinsdag 21 september van 19:30 – 21:30

Een volle maan is het hoogtepunt van de maancyclus. Als de maan vol is is haar licht het meest helder en fel. Zij kan dan een licht schijnen op onze schaduwstukken om zo meer inzichten in onszelf te verkrijgen. Het is een gunstige tijd om te werken aan je innerlijke en persoonlijke ontwikkeling. Deze avond staat in het teken van de Oogstmaan. We maken de transitie van zomer naar herfst. Een mooi moment voor introspectie, dankbaarheid, het wegnemen van blokkades en afscheid nemen van wat jou niet langer meer dient. De thema’s die passen bij deze Oogstmaan zijn onsterfelijkheid en loslaten.

Tijdens de volle maan ceremonie zullen we door middel van meditatie, mantra’s zingen en verschillende andere oefeningen de verbinding maken naar ons hart en Hogere Zelf. 

De avond wordt gefaciliteerd door mij; Kim van der Geest. In mijn leven heb ik veel kennis opgedaan vanuit verschillende tradities, waaronder; hindoeïsme, yoga, zen, tantra, boeddhisme en sjamanisme. Daarnaast heb ik meer dan tien jaar als psycholoog gewerkt binnen de verslavingszorg, het gevangeniswezen, dak- en thuislozen opvang, asielzoekerscentra, reclassering en forensische psychiatrie. Het is nu tijd om deze kennis door te geven. Ik kijk er naar uit om je te begeleiden naar de diepere lagen in jezelf zodat je weer in contact met je ware kern kunt komen. 

‘The sun loves the moon so much that he dies every night to let her breathe, and in return, she reflects his love.’ 

Vragen

We kijken er naar uit je te zien op Moon’s Farm.
Voor vragen kun je contact met mij opnemen via onderstaande button.

Contact
Aanmelden
Volle maan ceremonie (Vol)
Datum
21 september 2021
Start tijd
19:30
Locatie
Moon's Farm
Prijs
35,-