SPACE CLEARING WORKSHOP

met Juno Burger

2-daagse Space Clearing workshop 17 December 10:00 – 18 December 18:00

Tijdens dit 2-daagse programma leer je hoe je jezelf beschikbaar kunt maken zodat je overal en met iedereen kunt zijn zonder op beperkende wijze te worden beïnvloed door de energieën om je heen. Je krijgt een dieper begrip van de energieën om je heen, wat ze zijn, wat voor effect ze hebben op de ruimte en hoe ze mensen kunnen beïnvloeden.

Je maakt bewust contact met de subtiele energieën uit je directe en wijdere omgeving en daarmee verkrijg je inzicht in de gebieden waar je nog veroordelend, angstig of in ontkenning bent. Door deze energieën en je reacties daarop op een volledig andere wijze te benaderen en te zien voor wat ze werkelijk zijn maak je ruimte. Niet door iets te doen of te fixen maar door te zijn met wat is. Hiermee bevrijdt je je zelf van de belemmeringen van het verkeerd interpreteren van deze informatie, tegelijkertijd maak je je energiesysteem beschikbaar voor de ruimte om je heen om spanning te ontladen en daarmee langdurig harmonie en balans te herstellen.

We werken bewust met de mogelijkheid dat de belasting die we ervaren van achtergebleven emoties, aardstraling of elektrostress in ruimtes niet intrinsiek in de informatie ligt opgeslagen maar in de wijze waarop wij die beleven. De directheid en intensiteit van de energieën om in je omgeving bieden je de mogelijkheid je bewustwording waar je nog in verzet bent tegen wat zich aandient enorm te versnellen. Door dit verzet via bewust waarnemen en compassie te transformeren stel je jezelf en je omgeving in toenemende mate in staat om vrij te zijn.

Je ontvangt tijdens deze dag uitgebreide informatie over de aard van de energieën die je in ruimtes in en rondom je huis kunt tegenkomen. Je leert deze informatie in de ruimte te lokaliseren en te identificeren. Je krijgt de tools om inzicht te krijgen in hoe jouw individuele zenuwstelsel reageert en omgaat met informatie om je heen. We gaan op zoek naar verstoringen in de ruimte, voelen en identificeren deze en ontladen de spanning waardoor de flow in de ruimte en jezelf weer kan stromen.

Om deze space clearing workshop te kunnen volgen moet je eerst de persoonlijke clearing workshop hebben gevolgd.

Aanmelden

Tickets zijn te bestellen via onderstaande link:
https://www.junoburger.com/event/realease-space-clearing-workshop-2-2-2/

Biologische-vegetarische lunch, koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via onderstaande button.

Aanmelden / Contact