Sunday Morning Meditation 

Sunday 28 November 9:00 – 11:00 

Gefaciliteerd door: Kim van der Geest

In het dagelijks leven hebben wij onze focus voornamelijk op de buitenwereld liggen. Vaak zijn we zo druk bezig dat we onszelf vergeten. We kunnen hierdoor het contact met onze innerlijke wereld verliezen. Meditatie is een mooie manier om terug te keren naar jezelf.

De manier waarop jij jouw dag start bepaalt jouw mindset en gevoel voor de rest van de dag. Het hebben van een ochtendritueel geeft structuur, verdieping en rust. Tijdens deze ochtend zul je kennis maken en oefenen met verschillende meditatie- en ademhalingstechnieken en een aantal yogahoudingen. Daarnaast wordt er meer uitleg gegeven over de achtergrond van meditatie en zal de ochtend worden afgesloten middels een uitgebreide ontspanningsoefening. De ochtenden zijn zowel geschikt voor beginners als voor mensen die al meer ervaring hebben met meditatie.

De ochtend wordt gefaciliteerd door mij; Kim van der Geest. In mijn leven heb ik veel kennis opgedaan vanuit verschillende tradities, waaronder; hindoeïsme, yoga, zen, tantra, boeddhisme en sjamanisme. Daarnaast heb ik meer dan tien jaar als psycholoog gewerkt binnen de verslavingszorg, het gevangeniswezen, dak- en thuislozen opvang, asielzoekerscentra, reclassering en forensische psychiatrie. Het is nu tijd om deze kennis door te geven. Ik kijk er naar uit om je te begeleiden naar de diepere lagen in jezelf zodat je weer in contact met je ware essentie kunt komen.

VRAGEN

We kijken er naar uit je te zien op Moon’s Farm.
Voor vragen kun je contact met mij opnemen via onderstaande button.

Contact
Aanmelden
Sunday Morning Meditation
Datum
28 november 2021
Start tijd
09:00
Locatie
Moon's Farm
Prijs
45,-