NIEUWE MAAN CEREMONIE

Donderdag 4 November van 19:30 – 21:30 

De nieuwe maan is het moment waarop er geen maan aan de hemel zichtbaar is. Het is een tijd om naar binnen te keren. Het is bij uitstek het moment voor een nieuw begin. Om verbinding te maken met het hart en te voelen waar we behoefte aan hebben en wat we diep van binnen verlangen. Deze nieuwe maan staat in het teken Schorpioen wat betekent dat het gaat om een intense energie. Daardoor kunnen diepe gevoelens naar de oppervlakte komen die vervolgens getransformeerd mogen worden. Dit is een gunstige tijd om te manifesteren wat jij in je leven wilt aantrekken. Tijdens de een nieuwe maan ceremonie kunnen de zaadjes geplant worden die later uitgroeien tot jouw wensen en dromen.

Tijdens de nieuwe maan ceremonie zullen we door middel van meditatie, mantras zingen en verschillende oefeningen de verbinding maken naar ons hart.

De avond wordt gefaciliteerd door mij; Kim van der Geest. In mijn leven heb ik veel kennis opgedaan vanuit verschillende tradities, waaronder; hindoeïsme, yoga, zen, tantra, boeddhisme en sjamanisme. Daarnaast heb ik meer dan tien jaar als psycholoog gewerkt binnen de verslavingszorg, het gevangeniswezen, dak- en thuislozen opvang, asielzoekerscentra, reclassering en forensische psychiatrie. Het is nu tijd om deze kennis door te geven. Ik kijk er naar uit om je te begeleiden naar de diepere lagen in jezelf zodat je weer in contact met je ware essentie kunt komen.

Vragen

We kijken er naar uit je te zien op Moon’s Farm.
Voor vragen kun je contact met mij opnemen via onderstaande button.

Contact
Aanmelden
Nieuwe maan ceremonie
Datum
4 november 2021
Start tijd
19:30
Locatie
Moon's Farm
Prijs
35,-