MOONS FARM WEEKENDER

Relax ~ Enjoy ~ Explore ~ Reconnect

Aankomst: zaterdag 17 oktober 9:30 – Vertrek: zondag 18 oktober 15:00
Overnachting + biologische vegetarische maaltijden inbegrepen

Gefaciliteerd door Esther & Rob van Wijnen – Space holders van Moon’s Farm

&  Sophie Brouwer & Michael Zomer

Wij hebben Moon’s Farm laten ontstaan vanuit de gedachte om een ontspannen plek te creëren waar je even uit het ‘alledaagse’ leven stapt. Niet alleen voor onszelf, maar juist om te delen met iedereen die daar behoefte aan heeft.

Het lijkt ons heerlijk om jou een heel weekend te verwelkomen in ons paradijs en met elkaar een magische energie neer te zetten. Even die automatische piloot tot stilstand brengen. En ruimte maken voor verbinding en verdieping.
Loslaten, ontspannen, groeien, ontdekken, en…… ‘just be’ in het hier en nu. 

Wij hebben een afwisselend programma samengesteld waarbij we gebruik maken van down-to-earth methodes om vanuit je eigen kracht meer in verbinding met je lijf te komen. En je weer meer kunt vertrouwen op je eigen innerlijk kompas.

Workshops & Activiteiten

*Yin Yoga ~ Een krachtige manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en versterken. Het helpt blessures aan gewrichten te voorkomen en haalt de spanning uit een diepere laag van het lichaam.

*Muzikale Trance Reis ~ Laat je meenemen in een diepe ontspanning door de mooie geluiden van onder andere de sjamanistische drum.

*Wim Hof Methode ~ Wakker het innerlijk vuur aan in je lijf en leer hoe je je eigen immuunsysteem een boost kunt geven.

*Kampvuuravond ~ No words needed

*Verbonden adem reis ~ Verbonden ademhaling brengt meer ruimte in je lichaam. Je kunt je systeem ‘vrij ademen’ van oude bagage die je niet meer nodig hebt.
Je verwerkt oude pijn, spanning en stress, waardoor de ballast die je meedraagt vermindert en/of oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht.

*Safe Space! ~ Na dit weekend kan er een hoop los gemaakt zijn en kan je energetisch open staan. Wij sluiten af met een sessie waarin je o.a. leert om je energie veld te reinigen. Zodat je in je volledige kracht en vertrouwen weer naar huis kan gaan. Wist je dat dansen een hele fijne manier is om weer te aarden?;)

Laat je inspireren door de verschillende ervaringen. En pik de elementen eruit die werken voor jou om te integreren in je dagelijkse ritme. Zodat jij in de verbinding blijft met je eigen innerlijke wijsheid.

Eten & Drinken

Alle maaltijden zijn biologisch en vegetarisch. Wij zullen gezamenlijk het diner en ontbijt voorbereiden in de ruime gemeenschappelijke keuken van de Guesthouse. Op zaterdag avond gaan wij genieten van een vegetarische barbeque. Wij proberen zo veel mogelijk te koken met groente en kruiden die jij zelf kunt gaan plukken uit eigen tuin.

Moon’s Farm is een alcohol- en drugsvrij terrein, wij waarderen het enorm als deze filosofie wordt gerespecteerd. Vertrouw op de natural high.

Kampvuur & Overnachting

Wij houden van vuur! En daarom hebben we op Moon’s Farm voor alle soorten weersomstandigheden fijne vuurplekken ingericht. Zodat we de avond met een fijn gesprek of in stilte starend naar het vuur kunnen afsluiten.

De guesthouse beschikt over 2 slaapkamers met ruim opgezette bedstedes. Elke bedstede heeft een  gordijn en een zoutlampje zodat je je volledig kunt terugtrekken in je eigen bubbel.

Aanmelden

Investering in jezelf

€395,-

Je aanmelding is definitief zodra de betaling ontvangen is.

We kijken er naar uit je te zien op Moon’s Farm.
Voor aanmelding of vragen kun je contact met ons opnemen via onderstaande button.

Aanmelden / Contact

Over Ons

Esther & Rob van Wijnen ~ Space keepers Moon’s Farm

Esther:”Naast mijn fascinatie voor de krachtige natuur en diertjes ben ik geïntrigeerd door de innerlijke wijsheid die wij als mens allemaal bij ons dragen. Wij kunnen elk moment van de dag een oproep doen tot deze bron van wijsheid, onze intuïtie. Alleen zijn wij vergeten hoe. Acht jaar geleden heb ik mijn leven goed omgegooid. Ik heb bewust voor het pad van Healer gekozen. Eindelijk gehoor gegeven aan wat ik als kind al voelde. Dit pad heeft mij vele teachings gebracht die ik met liefdevolle passie heel graag deel.
Rob weet als geen ander een warme sfeer neer te zetten waar iedereen zich welkom voelt. Hij zorgt met heel zijn hart voor een unieke ervaring en creëert een veilige basis waarop wij onze sessies kunnen faciliteren.

Rob: Na elke sessie en/of weekend verwonder ik mij steeds weer over de veranderingen die het in mensen teweeg brengt. Ik vind het mooi om mensen in beweging te zien komen, en de twinkel in de ogen van de mensen te zien. Het hele proces van binnenkomst tot vertrek gaat mij aan het hart. Ik vind het mooi om mensen te zien groeien.”

Sophie Brouwer en Michael Zomer ~ Nomaden en Avonturiers

Sophie: Als kind voelde ik nooit veel aansluiting bij de ‘ratio-minded’ manier van onderwijzen. Zodra ik kon, vetrok ik op mijn 18e met een enkele reis de wijde wereld in. Vanuit een sterk verlangen om in verbinding te gaan met; de essentie van het leven, authenticiteit, natuur en avontuur. De afgelopen 10 jaar heb ik met verschillende culturen mogen leven, hier heb ik enorm veel geleerd over de innerlijke kracht van de mens. En heb ik o.a. ervaren hoe je je eigen adem kunt inzetten om je weer in verbinding te brengen. Wereldwijd heb ik verschillende teachings mogen ondergaan en voel ik een sterke calling om dit met mensen te delen.

Michael: “Sophie en ik delen vele interesses en besloten onze krachten als filmmaker en antropoloog te bundelen. De laatste jaren reizen wij samen de wereld over. En documenteren wij de wijsheden van verschillende tribale stammen in afgelegen berggebieden of jungles. Het is zo waardevol om met krachtige sjamanen te leven, en te ervaren waar wij toe als mens allemaal in staat zijn. Mijn bewustwordingsproces is in een stroomversnelling gegaan en ik ben dankbaar dat ik deze ervaringen met mensen mag delen. Hoe mooi is het als we straks allemaal vanuit onze natuurlijke kracht leven?!”