MOONS FARM – SUMMER VIBES WEEK

Relax ~ Enjoy ~ Explore ~ Reconnect

Aankomst: woensdag 11 Augustus 9:30 – Vertrek: zondag 15 Augustus 15:30
Overnachting + biologische vegetarische maaltijden inbegrepen

Yes! We gaan 5 dagen lang vakantie vieren. Een free-flow week met een afwisselend programma. Ervaar de kracht van een intieme groepsdynamiek. Of duik even in je eigen bubbel op 1 van de vele chill-plekjes op Moon’s Farm. Kortom, volop genieten, verbinden, ontspannen, verdiepen, lol maken en loslaten. De vrijheid omarmen. Vijf dagen helemaal met-jezelf-zijn.
In het hier en nu. 

De 5 elementen zijn de basis van onze workshops en activiteiten. Om ons op verschillende manieren bewust te gaan verbinden met water, vuur, aarde, lucht en ether. Waarom? Jij bent natuur! Al deze elementen leven in jou.

Vanuit connectie met je natuurlijke oorsprong laad je (weer) volledig op. Zodat je in het dagelijks leven (nog) sterker in je schoenen staat. En alleen nog maar keuzes maakt die jou energie geven;)

 

“Na de heftige periode waarin weinig mocht. De vrijheid weer voelen tot in je diepste cel. Vrijheid in je uitspraken. Je keuzes. In wie je bent. Hoe je denkt. Èn elkaars anders-zijn omarmen.”

 

Day 1 – Earth Day

*Even lekker landen en je plekje inrichten
*Geleide meditaties- aarden
*Tijd voor jezelf en ceremonie object maken
*Muzikale Trance Reis ~ Laat je meenemen in een diepe ontspanning door de mooie geluiden van onder andere de sjamanistische drum.

Day 2 – Water Day

*Stilte wandeling in de duinen 
*Ceremonie bij de zee
*Middag voor jezelf
*Mantra’s zingen bij het kampvuur

 

Day 3 – Fire Day

*Kruidenworkshop eetbare planten (vuurplanten)
*Zelf een smudge stick maken
*Awake YOUR inner fire~
Ieders vuurtje gaat van iets anders branden ~ Vrije middag om in te vullen waar jouw innerlijk vuur van aan gaat. 
*’s Avonds vuur ceremonie

*Optioneel voor eigen tijdsbesteding ~ Het is mogelijk om een massage, I Ching lezing of Tarrot lezing te boeken.
Graag van tevoren reserveren. Dan kunnen wij extern de betreffende mensen regelen.

Day 4 – Air Day

*Ochtend vrij om de bollenstreek / duinen / zee te ontdekken.~ Dit kan op de tandem, fiets. Of lekker met de mountainbike over de bosrijke trails van Noordwijk heen razen. Uiteraard suggesties, wil jij liever surfen, je boek lezen, op een terras zitten of helemaal niks doen?
It’s up to you. Lekker fladderen. 

*Creatieve middag ~ schilderen of een krachtvoorwerp maken.
*Afsluitend met een yoga sessie in de avond.

 

Day 5 – Ether Day

*Rise and shine early morning walk in de duinen. ~ Met mogelijkheid tot plons in de zee;-)
*Verbonden adem reis ~Verbonden ademhaling brengt meer ruimte in je lichaam. Je kunt je systeem ‘vrij ademen’ van oude bagage die je niet meer nodig hebt. Je verwerkt oude pijn, spanning en stress, waardoor de ballast die je meedraagt vermindert en/of oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht.
*Afsluitend met een geleide meditatie om de energie vast te houden.
*Elementen dans.

 

Over de locatie

Één van onze zielen missies? Een veilige ‘haven’ kunnen bieden aan mensen om te zijn. Altijd vanuit een basis verbinding met de natuur.
Het Moon’s Farm terrein is 2,5 ha groot. Binnen- en buiten chill-plezier gegarandeerd. Ontdek de vele chill-areas en het bloten voeten pad. En pluk zelf de kruiden voor jouw thee of eten.

Zin in iets actiefs? Je kunt altijd met je handen in de aarde of houthakken. Moon’s Farm is altijd in ontwikkeling. Dus wil je iets bouwen, schilderen of versieren? Go for it.
Daarnaast is er genoeg tijd om de duinen, het strand of de bollenstreek te ontdekken.

 

Overnachten

In de guesthouse kun je overnachten in 1 van onze ruime bedstedes.  Er zijn 12 bedstedes verdeeld over 2 kamers. En er zijn drie badkamers aanwezig. Onze gasten ervaren de bedstede als een intiem terugtrek plekje met veel ruimte voor 1 persoon. Door de met leem beklede muren heeft het huis een aangename sfeer.

Eten & Drinken

Alle maaltijden zijn biologisch en/of veganistisch, verse sapjes, vers fruit, vegan handmade tussendoortjes, verantwoorde kampvuursnacks  en overheerlijk vruchtenwaterijsjes. Wij proberen zo veel mogelijk te koken met groente en kruiden die jij zelf kunt gaan plukken uit eigen tuin.

Moon’s Farm is een alcohol- en drugsvrij terrein, wij waarderen het enorm als deze filosofie wordt gerespecteerd. Vertrouw op de natural high.

Over Ons

Esther & Rob van Wijnen ~ Space keepers Moon’s Farm

Esther:”Naast mijn fascinatie voor de krachtige natuur en diertjes ben ik geïntrigeerd door de innerlijke wijsheid die wij als mens allemaal bij ons dragen. Wij kunnen elk moment van de dag een oproep doen tot deze bron van wijsheid, onze intuïtie. Alleen zijn wij vergeten hoe. Acht jaar geleden heb ik mijn leven goed omgegooid. Ik heb bewust voor het pad van Healer gekozen. Eindelijk gehoor gegeven aan wat ik als kind al voelde. Dit pad heeft mij vele teachings gebracht die ik met liefdevolle passie heel graag deel.
Rob weet als geen ander een warme sfeer neer te zetten waar iedereen zich welkom voelt. Hij zorgt met heel zijn hart voor een unieke ervaring en creëert een veilige basis waarop wij onze sessies kunnen faciliteren.

Rob: Na elke sessie en/of weekend verwonder ik mij steeds weer over de veranderingen die het in mensen teweeg brengt. Ik vind het mooi om mensen in beweging te zien komen, en de twinkel in de ogen van de mensen te zien. Het hele proces van binnenkomst tot vertrek gaat mij aan het hart. Ik vind het mooi om mensen te zien groeien.”

Sophie Brouwer en Michael Zomer ~ Nomaden en Avonturiers

Sophie: Als kind voelde ik nooit veel aansluiting bij de ‘ratio-minded’ manier van onderwijzen. Zodra ik kon, vetrok ik op mijn 18e met een enkele reis de wijde wereld in. Vanuit een sterk verlangen om in verbinding te gaan met; de essentie van het leven, authenticiteit, natuur en avontuur. De afgelopen 10 jaar heb ik met verschillende culturen mogen leven, hier heb ik enorm veel geleerd over de innerlijke kracht van de mens. En heb ik o.a. ervaren hoe je je eigen adem kunt inzetten om je weer in verbinding te brengen. Wereldwijd heb ik verschillende teachings mogen ondergaan en voel ik een sterke calling om dit met mensen te delen.

Michael: “Sophie en ik delen vele interesses en besloten onze krachten als filmmaker en antropoloog te bundelen. De laatste jaren reizen wij samen de wereld over. En documenteren wij de wijsheden van verschillende tribale stammen in afgelegen berggebieden of jungles. Het is zo waardevol om met krachtige sjamanen te leven, en te ervaren waar wij toe als mens allemaal in staat zijn. Mijn bewustwordingsproces is in een stroomversnelling gegaan en ik ben dankbaar dat ik deze ervaringen met mensen mag delen. Hoe mooi is het als we straks allemaal vanuit onze natuurlijke kracht leven?!”

Aanmelden
MOONS FARM - SUMMER VIBES WEEK
Datum
11 augustus 2021 - 15 augustus 2021
Locatie
Moon's Farm
Prijs
€935,- Incl. Overnachting + maaltijden