Deep Dive Within Cacao~Verbonden Ademen~Sjamanisme~Mantra's


10 Oktober 13:15 – 20:00
Inclusief bio/vegan avond maaltijd

Deze dag gaan we de verdieping in. We mogen zacht zijn en naar binnen keren, loslaten en inzichten te krijgen. We gaan met vier transformerende Tools werken die elkaar enorm versterken.

~Cacao Ceremonie~
Deze dag bestaat uit een Cacao ceremonie. De spirit van de Cacao zorgt ervoor dat je hart opengaat. Je krijgt verbinding met jezelf en met alles om je heen. Het zorgt ervoor dat je focus hebt om daar te zijn waar je mag zijn. De cacao wordt al eeuwen gebruikt voor ceremonieel werk in Midden en Zuid- Amerika. Ik voel de roep van de Cacao om dit in ceremonie te mogen delen. De Cacao is geen psychedelica, maar wel een prachtige Boom met enorme magische vruchten . De cacao zorgt voor een goede doorbloeding van o.a. de hersenen wat zorgt dat het een positieve werking heeft op het mentale, fysieke en spirituele vlak.

~Sjamanistische trancereis~
Laat je meenemen op het geluid van de sjamanen drum. Het ritme van de drum zorgt ervoor dat je dieper in jezelf kan wegzakken en contact kan maken met je eigen wijsheid en de Spirits om je heen. De klanken van zang en andere instrumenten nemen je mee op je innerlijke reis.

~Verbonden ademhaling~
Verbonden ademhaling brengt meer ruimte in je lichaam. Je kunt je systeem ‘vrij ademen’ van oude bagage die je niet meer nodig hebt.
Je verwerkt oude pijn, spanning en stress, waardoor de ballast die je meedraagt vermindert en/of oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht!

~Mantra’s zingen~
Het woord mantra betekent letterlijk vertaald een gebed dat de geest bevrijd. Het zijn herhalende zinnen of woorden veelal gezongen in het Sanskriet. Door middel van klanken en trillingen komt er meer stilte en ruimte in je geest. Je laat de aandacht met het huidige moment versmelten. De woorden bevatten een bepaalde vibratie die op verschillende niveau’s zuiverend kunnen werken. Door het gebruik van jouw stem kun je je hart en keel openen en wordt je uitgenodigd om je plek in te nemen in deze wereld. Je mag jouw stem laten horen. Ieder mens is uniek, maar wanneer we samen komen om te zingen, versterkt dit het eenheidsgevoel.

~Kampvuur gesprekken~
En de kracht van het vuur. Rond het kampvuur verbinden we met de Spirit van Grootvader Vuur. Zijn transformerende kracht en de wijsheid van de voorouders. En is er ruimte voor mooie kampvuur gesprekken.

Wat kun je verwachten:

*Cacaoceremonie

*Verbonden adem sessie

*Sjamanistische trancereis

*Mantra’s zingen

*Geleide meditatie

*Vuurceremonie

*Het ervaren van verbinding met jezelf en gelijkgestemde

*Samen avond eten

Extra info:

*Deze dag wordt gefaciliteerd Rob en Esther , Spaceholders van Moonsfarm. Zij werken vanuit het Sjamanisme, Esther is gecertificeerd Breathwork facilitator en Cacao facilitator. En Kim van der Geest, zal jou met haar kennis, uit de psychologie en Indiase filosofie, begeleiden naar de diepere lagen in jezelf om weer in contact met je ziel te komen. 

*Cacao is geen psychedelica en heeft geen hallucinerend effect.

** Antidepressiva met MAO-remmers en medicatie tegen een hoge bloeddruk vormen contra-indicaties voor het drinken van cacao. Cacao zorgt dat de vaten zich verwijden en pompt meer bloed door het hart. Houd daarom ook rekening met het gebruik van cacao bij een hartaandoening. 

*** Probeer voor de ceremonie licht te eten en die dag geen koffie te drinken.

Vragen

We kijken er naar uit je te zien op Moon’s Farm.
Voor vragen kun je contact met ons opnemen via onderstaande button.

Contact
Aanmelden
DEEP DIVE WITHIN Cacao~Verbonden Ademen~Sjamanisme~Mantra's
Datum
10 oktober 2021
Start tijd
13:15
Locatie
Moon's Farm
Prijs
180,-