Wim Hof Methode

Dag Workshop

Zondag 19 juli 2020 – 14:00 uur inloop

Over de workshop
Ik wil jullie meenemen op reis naar binnen, diep het lichaam in, waar een schat aan wijsheid, intuïtie en kracht ligt verborgen. Door mijn achtergrond als arts benader ik dit op een wetenschappelijke manier. Ik laat je zien

– hoe de fysiologie verandert, als je weer leert ademen;
– hoe de PH zich in het lichaam herstelt en fysiologische processen weer optimaal gaan functioneren;
– hoe je het immuunsysteem kunt versterken en autonome zenuwstelsel kunt beïnvloeden.
– Ik leer je de meest krachtige natuurlijke stress-response onder controle te krijgen; the fright-fight-flight reactie, die iedereen krijgt als je een ijsbad instapt. Het lichaam weet zo intuïtief voortaan weer hoe het met stress moet omgaan in het dagelijks leven.
– Ik laat je verder ook zien hoe je bruinvet kunt aanmaken, een gave van het lichaam om jezelf warm te kunnen houden.

– Ik zal je laten ervaren dat de geest sterker is dan het lichaam. Als de geest sterk is, zal het lichaam volgen. Een sterke geest is niet alleen nodig voor het ijsbad, maar voor alle dingen die je in je leven wilt bereiken. Door de geest te laten ervaren (ijsbad) dat hij mag loslaten en vertrouwen, herprogrammeer je je hersenen, waardoor je niet langer je angsten en overtuigingen van vroeger hoeft te leven. Je wordt een vrijer, autonomer en gelukkiger mens.
– Mannen brengt het bij hun mannelijke oerkracht en vrouwen bij hun zachte kant.

Wat je ook naar huis zult meenemen, het zal voor iedereen een fantastische ervaring zijn die je niet snel zult vergeten.
Over Bart Biermans
Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht richtte Bart Biermans The Body Clinic op. The Body Clinic groeide uit tot een succesvolle kliniek met twee vestigingen in Nederland. Bart werd als cosmetisch arts als “beste getest” door de Consumentenbond. Verder staan zijn klinieken als beste aangeschreven bij een onafhankelijke ervaringensite (www.kliniekervaringen.nl).

In zijn zoektocht naar verdieping is Bart in 2014 in contact gekomen met de Wim Hof Methode. Toen hij de prachtige resultaten hiervan op gebied van fysieke en mentale gezondheid aan den lijve ondervond en hetzelfde waarnam bij anderen, besloot Bart zich vanaf 2020 volledig toe te zullen leggen op het geven van workshops in de Wim Hof Methode, de zogenaamde ICEMAN-trainingen. Hij neemt hiermee afscheid van zijn oude leven als cosmetisch arts. Om zichzelf en anderen nog beter te kunnen begeleiden naar een gebalanceerde gezondheid, heeft Bart de afgelopen vijf jaar een geaccrediteerde opleiding tot holistisch therapeut gevolgd en onlangs met succes afgerond.

Programma

• 14:30 Persoonlijke ervaring en kennismakingsronde.
• 15:00 Presentatie
• 15:45  Pauze
• 16:00 Demonstratie ademhaling en oefenen
• 16:15 Intensieve ademhaling
• 17:15 IJsbad
• 18:00 Delen ervaring
• 18:30 Afsluiting

Aanmelden

Investering in jezelf:

€150,-

We kijken er naar uit je te zien op Moon’s Farm.

Voor aanmelding of vragen kun je contact met Bart Biermans opnemen via onderstaande contact button.

Aanmelden / Contact