Cacao Ceremonie & Mantra’s zingen 

Woensdag 8 December 19:30 – 22:00 

Gefaciliteerd door: Esther van Wijnen & Kim van der Geest

~Cacao Ceremonie~

Cacao ceremonies bestaan al duizenden jaren. De wijsheden hierover hebben we te danken aan de inheemse volkeren uit Midden- en Zuid Amerika. Het drinken van ceremoniële cacao nodigt je uit om contact te maken met je ware zelf. De spirit van de Cacao zorgt ervoor dat je hart opengaat. En dat je focus hebt om daar te zijn waar je mag zijn.

Ik voel de roep van de Cacao om dit in ceremonie te mogen delen. De cacao activeert een goede doorbloeding van o.a. de hersenen. Dit heeft een positieve werking op het mentale, fysieke en spirituele vlak. Zo kunnen blokkades oplossen en kan de levensenergie weer gaan stromen. Daarnaast bevat rauwe cacao ingrediënten die helpen het lichaam en de geest te helen, de nieren en lever te ontgiften, stress te verminderen en het versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen. 

Deze avond wordt gefaciliteerd door mij, Esther van Wijnen, spaceholder van Moonsfarm. Ik werk vanuit het sjamanisme en zal je deze avond meenemen naar binnen en kennis laten maken met de Sprit van de Cacao. Dit doe ik samen met mijn lieve vriendin Kim van der Geest, zij zal jou met haar kennis, uit de psychologie en Indiase filosofie, begeleiden naar de diepere lagen in jezelf om weer in contact met je ziel te komen. We geven deze avond bij het vuur in de tipi (bij goed weer).

Dit doen we samen door:

 

* Prachtige Mantra’s te zingen.

*Kennis te maken met de spirit van de Cacao

*Geleide meditatie

*Samen verbinden en delen.

*Voor mannen en vrouwen

MANTRA’S

Het woord mantra betekent letterlijk vertaald een gebed dat de geest bevrijd. Het zijn herhalende zinnen of woorden veelal gezongen in het Sanskriet. Door middel van klanken en trillingen komt er meer stilte en ruimte in je geest. Je laat de aandacht met het huidige moment versmelten. De woorden bevatten een bepaalde vibratie die op verschillende niveau’s zuiverend kunnen werken. Door het gebruik van jouw stem kun je je hart en keel openen en wordt je uitgenodigd om je plek in te nemen in deze wereld. Je mag jouw stem laten horen. Ieder mens is uniek, maar wanneer we samen komen om te zingen, versterkt dit het eenheidsgevoel.

Kom zelf de magie van cacao en mantra zingen ervaren op 25 augustus!

 

*Cacao is geen psychedelica en heeft geen hallucinerend effect. 

** Antidepressiva met MAO-remmers en medicatie tegen een hoge bloeddruk vormen contra-indicaties voor het drinken van cacao. Cacao zorgt dat de vaten zich verwijden en pompt meer bloed door het hart. Houd daarom ook rekening met het gebruik van cacao bij een hartaandoening. 

*** Probeer voor de ceremonie licht te eten en die dag geen koffie te drinken.

Vragen

We kijken er naar uit je te zien op Moon’s Farm.
Voor vragen kun je contact met mij opnemen via onderstaande button.

~Investering: €65~

Contact
Aanmelden
Cacao Ceremonie & Mantra's zingen
Datum
8 december 2021
Start tijd
19:30
Locatie
Moon's Farm
Prijs
65,-